• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee erityisasiantuntijaa työmarkkinaedunvalvontaan

02.02.2021 - 14.54 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee palvelukseensa edunvalvonnasta ja työelämäasioiden kehittämisestä kiinnostunutta erityisasiantuntijaa 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 17.2.

Uuden strategiamme mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

  • palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille OAJ:hin töihin erityisasiantuntijaksi edunvalvontapalveluihin 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

TEHTÄVÄNÄSI on yleissivistävän koulutuksen sopimus- ja palkkapoliittinen edunvalvonta ja vaikuttaminen, luottamusmies- ja jäsenneuvonta ja koulutus, neuvottelujen valmistelutyö ja tarvittaessa niihin osallistuminen sekä jäsenviestintä. Tehtävänkuvaa tarkennetaan valittavan henkilön koulutuksen ja osaamisen perusteella. Eduksi katsomme kokemuksen vapaasta sivistystyöstä.

EDELLYTÄMME ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää opetusalan sekä edunvalvonnan tehtävien tuntemista ja kokemusta yleissivistävän koulutuksen sopimuksista. Arvostamme kokemusta opetusalan järjestö- tai hallintotehtävistä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä ruotsin ja englannin kielitaitoa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää viestintätaitoja myös sosiaalisessa mediassa ja tekstin tuottamiseen julkaisuihin sekä verkkoon.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa neuvottelujohtaja Petri Lindroos, petri.lindroos@oaj.fi tai
p. 040 821 3711.

TARJOAMME erityisasiantuntijallemme mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille myönnettiin syyskuussa 2020 Great Place to Work -sertifikaatti, joka on hieno tunnustus systemaattisesta kehitysmatkastamme, jota olemme kulkeneet yhteistyössä koko henkilöstön kanssa.

Tehtävä täytetään toistaiseksi. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUS palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 17.2.2021 klo 16 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajalle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi ja otsikkokenttään ”Erityisasiantuntija, työmarkkinaedunvalvonta”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Vastaamme myös opetus- ja kasvatusalan esihenkilöiden sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn suurin jäsenjärjestö.

 

Jaa