• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee erityisasiantuntijaa

26.04.2021 - 06.00 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee koulutuspoliittiseen edunvalvontatyöhön toisen asteen ammatillisen koulutuksen erityisasiantuntijaa 1.8. alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakemukset viimeistään 17.5.2021 klo 16.

Toimintatapamme:

  • palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • toimimme arvojemme mukaan oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet nämä periaatteet omiksesi, hae meille töihin edunvalvontapalveluihin. Meillä on avoinna tehtävä: 

ERITYISASIANTUNTIJA, koulutuspolitiikka

1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

OLET ammatillisen koulutuksen rautainen osaaja ja vaikuttamisen ammattilainen. Tiedät alan normit ja käytännöt sekä sidosryhmät ja vaikuttajat. Tehtävänäsi on ammatillisen koulutuksen koulutuspoliittinen edunvalvonta ja vaikuttaminen kansallisesti ja kansainvälisesti. Tehtävänkuvaa tarkennetaan valittavan henkilön koulutuksen ja osaamisen perusteella. Tehtävä täytetään toistaiseksi.

EDELLYTÄMME ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää opetusalan sekä edunvalvonnan tehtävien tuntemista ja ymmärtämistä. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kokemusta opetusalan järjestö- tai hallintotehtävistä. Työssä onnistuminen vaatii hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, mediataitoja sekä ruotsin ja englannin kielitaitoa. Erityisasiantuntija osallistuu muun muassa kannanottojen, julkaisujen ja verkkosisältöjen kirjoittamiseen.

TARJOAMME mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jota saa tehdä mukavan ja vireän työyhteisön kanssa. Työsuhteen ehdot ja kehittymisen mahdollisuudet ovat hyvät. OAJ:lle myönnettiin syyskuussa 2020 Great Place to Work -sertifikaatti ja OAJ on myös yksi vuoden 2021 Suomen parhaimmista työpaikoista. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUS palkkatoivomuksineen ja lyhyt ansioluettelo on toimitettava viimeistään 17.5.2021 klo 16 OAJ:n puheenjohtajalle osoitettuna osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Otsikkokenttään ”Erityisasiantuntija, koulutuspolitiikka”.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa koulutusjohtaja Heljä Misukka helja.misukka@oaj.fi tai p. 050 528 6682 ma 3.5. klo 16–17 tai ke 12.5. klo 12–14.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

Jaa