• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee lakimiestä

22.11.2021 - 16.30 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee palvelukseensa lakimiestä helmikuun alusta lähtien tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 9.12.

OAJ:n strategian mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

  • palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille OAJ:hin töihin koulutuspoliittiseen edunvalvontaan. Meillä on avoinna tehtävä

LAKIMIES alkaen 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

LAKIMIEHEN tehtäviin kuuluu koulutuspoliittinen vaativa edunvalvontatyö, joka painottuu opetusalan lainsäädännön kehittämiseen ja jäsenistön oikeudellisen asema vahvistamiseen sekä siitä viestimiseen. Hän osallistuu eritasoiseen kansalliseen lainsäädännön uudistamiseen liittyvään työryhmätyöskentelyyn sekä erityisasiantuntijoiden, jäsenistön, luottamusmiesten ja muiden paikallisten toimijoiden neuvontaan ja koulutukseen. Työ sisältää vaikuttamistyötä monipuolisia tapoja käyttäen.

TEHTÄVÄN menestyksellinen hoitaminen edellyttää oikeustieteellistä ylempää korkeakoulututkintoa, erinomaista kasvatus- ja opetusalan sekä siihen välillisesti liittyvän lainsäädännön osaamista, hyviä koulutuspolitiikan sidosryhmäverkostoja ja kokemusta opetus-, hallinto- tai järjestötehtävistä. Työ edellyttää yhteistyökykyä ja sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, joka kattaa myös sosiaalisen median ja tekstin tuottamisen erilaisiin julkaisuihin ja verkkoon. Lisäansioksi katsomme, jos hyvien suomen kielen taitojen lisäksi hallitset myös ruotsin ja englannin. Tehtävänkuvaa tarkennetaan tehtävään valitun henkilön koulutuksen ja osaamisen perusteella.

TARJOAMME mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille myönnettiin syyskuussa 2020 Great Place to Work -sertifikaatti. Olemme myös vuoden 2021 yksi Suomen parhaista työpaikoista. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUKSET palkkatoivomuksen ja ansioluettelon kera osoitetaan OAJ:n puheenjohtajalle, rekrytointi@oaj.fi  viimeistään 9.12.2021 klo 16.00. Otsikkoon merkintä “lakimies”.

LISÄTIETOJA antaa koulutuspolitiikan päällikkö Nina Lahtinen (nina.lahtinen@oaj.fi, +358503413964). Tiedustelut 1.12.21. klo 15–17 tai 7.12.21 klo 9–10.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Vastaamme myös opetus- ja kasvatusalan esihenkilöiden sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn suurin jäsenjärjestö.

Jaa