• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee palkkahallinnon asiantuntijaa

06.05.2021 - 09.30 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee palkkahallinnon asiantuntijaa. Tehtävä täytetään 1.8. alkaen tai sopimuksen mukaan. Haku päättyy 25.5.2021 klo 16.

Uuden strategiamme mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:
⊲ palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
⊲ toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
⊲ yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille OAJ:hin töihin hallinto- ja henkilöstöpalveluihin. Meillä on avoinna tehtävä

PALKKAHALLINNON ASIANTUNTIJA
1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

TEHTÄVÄNÄSI on vastata oman vastuualueesi palkkojen ja palkkioiden maksatusprosesseista, ansionmenetyksistä, kulukorvauksista ja kokouspalkkioista. Toimit yhtenä Mepco- ja M2 -järjestelmien pääkäyttäjänä. Tukena työssäsi sinulla on tiimisi kokeneet ja osaavat asiantuntijat sekä laaja koulutustarjontamme. Tehtävässä arvostamme palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi. Tehtävänkuvaa tarkennetaan tarvittaessa valittavan henkilön koulutuksen ja osaamisen perusteella.

SINULLA on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto esim. tradenomi, kokemusta palkanlaskennan tehtävistä ja tunnet hyvin palkanlaskennan prosessit. Arvostamme huolellisuutta ja tarkkuutta, avointa asennetta, halua oppia ja omaksua uutta sekä positiivista palvelu- ja tiimityöskentelyasennetta. Mepco- ja M2 -järjestelmien tuntemuksesta sekä tilitoimistoympäristön kokemuksesta on sinulle selkeästi etua. Työlainsäädännön sekä työehtosopimuksen tuntemuksesta on sinulle myös hyötyä.

Vuorovaikuttajana kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet joustava tiimipelaaja, joka pystyy mukautumaan erilaisiin tilanteisiin ja asiakkuuksiin. Olet rohkea palvelu-
lähtöinen ammattilainen, jolla on intoa, iloa ja halua tehdä laadukasta ja vastuullista työtä.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa kehitysjohtaja Jari Cavernelis jari.cavernelis@oaj.fi tai 050 572 4583.

TARJOAMME palkkahallinnon asiantuntijalle mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille myönnettiin syyskuussa 2020 Great Place to Work -sertifikaatti, joka on hieno tunnustus systemaattisesta kehitysmatkastamme, jota olemme kulkeneet yhteistyössä koko henkilöstön kanssa. Olemme myös yksi Suomen parhaista työpaikoista 2021 .
Tehtävä täytetään toistaiseksi. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUS palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 25.5.2021 klo 16 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajalle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi ja otsikkokenttään ”Palkkahallinnon asiantuntija”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekry-tointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Vastaamme myös opetus- ja kasvatusalan esihenkilöiden sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatilli-
sissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn suurin jäsenjärjestö.

Jaa