• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee projektityöntekijää

11.06.2021 - 13.38 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee järjestöpalveluihin projektityöntekijää vuorotteluvapaasijaiseksi. Sijaisuus alkaa 1.9.2021 ja päättyy 28.2.2022. Hakuaika päättyy 27.6.

OAJ hakee järjestöpalveluihin projektityöntekijää. Uuden strategiamme mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

  • palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille OAJ:hin töihin järjestöpalveluihin. Meillä on avoinna määräaikainen tehtävä

PROJEKTITYÖNTEKIJÄ (vuorotteluvapaasijaisuus)
ajalle 1.9.2021–28.2.2022.

TEHTÄVÄNÄSI on osallistua OAJ:n jäsenhankinnan kehittämiseen. Vastuullasi ovat erityisesti ammatilliset opettajat ja jäsenhankinta ammatillisissa opettajakorkeakouluissa. Työsi suuntautuu muun muassa työuransa alussa oleviin opetusalan ammattilaisiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä OAJ:n valtakunnallisten yhdistysten kanssa.

LISÄTIETOA antaa järjestöjohtaja Pasi Pesonen, puh. 040 593 4378. 16.6. klo. 11–13, 22.6. klo. 9–11.

TARJOAMME projektityöntekijälle mielenkiintoisen työn, monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille myönnettiin syyskuussa 2020 Great Place to Work -sertifikaatti tunnustukseksi systemaattisesta kehitysmatkastamme, jota olemme kulkeneet yhteistyössä koko henkilöstön kanssa. Olemme myös yksi Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2021.

SINULLA on tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkinto, yhteistyökykyä, erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Viestintätaitojesi pitää ulottua myös sosiaaliseen mediaan ja tekstin tuottamiseen julkaisuihin tai verkkoon. Arvostamme ammattikorkeakoulumaailman tuntemusta ja kokemusta yhdistystoiminnasta. Tarkistathan TE-toimistosta, että täytät sijaisuuden kriteerit .

OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUS palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 27.6.2021 osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi ja otsikkokenttään ”Projektityöntekijä”.  Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Vastaamme myös opetus- ja kasvatusalan esihenkilöiden sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn suurin jäsenjärjestö.

Jaa