• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ tietoiskuineen mukana Kuntamarkkinoilla

14.09.2021 - 14.56 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ on kumppanina mukana Kuntamarkkinoilla 15.-16.9. OAJ tavoittelee etätapahtumana järjestettäviltä Kuntamarkkinoilta erityisesti uusia kuntapäättäjiä. Heille järjestö on tuottanut ajankohtaisen videotietoiskun varhaiskasvatuksen, oppimisen tuen ja kuntatalouden tärpeistä.

OAJ on Kuntamarkkinoiden kumppanina tänäkin syksynä. Tapahtuman seminaareja ja tietoiskuja pääsee seuraamaan ilmoittautumalla osallistujaksi verkossa. Kuntamarkkinat on tänä vuonna pelkästään etätapahtuma.

OAJ osallistuu Kuntamarkkinoille 2021 tavoitellakseen erityisesti uusia kuntapäättäjiä. Heille ja muille koulutus- ja varhaiskasvatuspalveluista kiinnostuneille OAJ on tuottanut 20 minuutin videoidun tietoiskun, joka on nähtävissä Kuntamarkkinoiden kanavilla 15. ja 16.9. klo 11.30-11.50. 

Pääset katsomaan ajankohtaiskatsauksen täältä

Esityksessä kysytään, mitä kuntapäättäjän on tärkeä tietää kunnan ydintehtävistä, koulutuksesta ja kasvatuksesta? Erityisasiantuntijat Minttu Ilveskivi-Hentilä ja Sari Jokinen sekä kehittämispäällikkö Niku Tuomisto  esittelevät varhaiskasvatuksen, oppimisen tuen ja kuntatalouden kysymyksiä, joihin kuntapäättäjä pystyy vaikuttamaan. Haastattelijana on erityisasiantuntija Tuomo Laakso.

Kuntamarkkinoiden sivuilta löytyy myös OAJ:n koulutusjohtajan Heljä Misukan tervehdys ja erityisasiantuntija Pauliina Viitamiehen kumppaniblogi.

Uutista on päivitetty 16.9. lisäämällä linkki.