• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Käyttökatko Omissa tiedoissa ja Edustettavat jäsenet -palveluissa ja muissa kirjautumista vaativissa palveluissa torstaista 7.12. klo 14 lähtien. Katko kestää seuraavaan aamuun noin klo 7:ään.

Saunassa tapahtuu: Ollin jälkilöylyt -livet tulevat

25.10.2021 - 09.42 Uutinen
Kuvituskuva

Sauna on OAJ:n jäsenten ja päättäjien vuorovaikutteinen keskustelufoorumi. Klikkaathan itsesi mukaan Saunaan ja tulet mukaan Ollin jälkilöylyihin!

Sauna on OAJ:n pilottihanke, jossa kokeilemme vuorovaikutteisen keskustelufoorumin mahdollisuuksia OAJ:n toimikuntien päätösten valmistelussa.

Saunassa keskustellaan toimikuntien esityslistoiltaan valitsemista teemoista, joiden arvellaan kiinnostavan jäseniä ja herättävän keskustelua. Tänä syksynä Saunassa keskustellaan muun muassa oppivelvollisuuden laajentumisesta, sopimustavoitteista ja OAJ:n valtuustoasioista.

Siirrymme marraskuun alussa saunan lauteilta hetkeksi Ollin jälkilöylyihin, kun yhtenä Saunassa toteutettavista konsepteista kokeilemme OAJ:n puheenjohtajan Olli Luukkaisen livejä. Keskiviikkona 3.11. järjestettävän liven teemana on sopimusneuvottelutavoitteet. Illan aikana Olli taustoittaa tulevaan neuvottelukierroksen valmistautumista sekä työmarkkinatilanteen tunnelmia sekä vastailee jäsenten esittämiin kysymyksiin.

Kysymyksiä sopimusneuvottelutavoitteisiin liittyen voi esittää Ollille etukäteen Saunassa 21.10.–28.10. välisenä aikana. Kysymyksiä voi esittää myös chatin kautta lähetyksen aikana.

Näin pääset mukaan

Pääset mukaan Saunaan tilaamalla itsellesi omaan sähköpostiisi lähetettävän henkilökohtaisen Howspace-kutsun tästä linkistä. Mikäli linkin tilaamisessa tai Saunaan kirjautumisessa ilmenee ongelmia voit laittaa postia sauna.admin (at) oaj.fi.

Jälkilöylyjen keskusteluteemat ja ajankohdat:

3.11. keskiviikko klo 17.30–18.30 Sopimusneuvottelutavoitteet
7.12. tiistai klo 18.00–19.00 Järjestöasiat ja kuulumiset syysvaltuustosta

Liveä koskevat Saunan yleiset pelisäännöt. Lämpimästi tervetuloa lauteille!