• Opettaja-lehti logo
 • OAJ-areena logo

OAJ hakee arkisto- ja tiedonhallinnan asiantuntijaa

21.10.2022 - 11.21 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee arkisto- ja tiedonhallinnan asiantuntijaa projektityöhön ajalle 9.1.–30.9.2023. Hakuaika päättyy 14.11.2022.

OAJ on yksi Suomen parhaista työyhteisöistä ja työntekijät ovat sen kivijalka. Strategiamme mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

 • palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
 • toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
 • yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille OAJ:hin töihin hallinto- ja henkilöstöpalveluihin.

Haemme ARKISTO- JA TIEDONHALLINNAN ASIANTUNTIJAA (projektityöhön)
ajalle 9.1.–30.9.2023

Etsimme sinua, jolla on kokonaisvaltaisesti vahva osaaminen ja työkokemus monipuolisista arkistotehtävistä sekä koko tiedonhallinnan elinkaaresta.

Vastuullesi kuuluvat OAJ:n toimiston arkistokokonaisuuden kehittäminen (sisältäen myös sähköisen arkistoinnin kehittämisen ja käyttöönoton), tiedonhallinnan elinkaaren tarkentaminen, arkistonmuodostussuunnitelman päivittäminen, arkistoinnin käytännön toimintatapojen yhtenäistäminen sekä palvelualueiden arkistovastaavien koulutus. Työ toteutetaan projektityönä ja sinulla on työssäsi apuna projektiryhmä. Raportoit suoraan kehitysjohtajalle.

Parhaimmat valmiudet tehtävien hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto, hyvät tietotekniset taidot, valmius ja halukkuus kehittämistehtäviin sekä kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla on arkistointiin ja tiedonhallintaan liittyvä lainsäädäntö hallussa. Työ on itsenäistä ja tarkkuutta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä vaativaa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kyky itsenäiseen asiantuntijatyöhön ja toistuviin tarkkuutta vaativiin rutiineihin, tiimityötaitoja, hyvää organisointikykyä sekä esiintymistaitoja esimerkiksi koulutustehtäviin.

Arvostamme myös monipuolista kokemusta tiedonhallinnan tehtävistä ja tiedonhallintalain toimeenpanosta.

Olet työskentelyotteeltasi tavoitteellinen ja oma-aloitteinen, ja sinulla on erinomaiset viestintätaidot. Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa kuin myös tavoitteellisessa itsenäisessä roolissa. Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön.

Jos tunnistat itsesi, hae! Saat innostavan työn merkityksellisen asian puolesta, poikkeuksellisen mukavan työyhteisön sekä hyvät työsuhde-edut. Meille myönnettiin toistamiseen helmikuussa 2022 Great Place to Work -sertifikaatti, joka on hieno tunnustus systemaattisesta kehitysmatkastamme, jota olemme kulkeneet yhteistyössä koko henkilöstön kanssa. Olemme myös vuosien 2021 ja 2022 yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Lisätietoa tehtävästä antaa kehitysjohtaja Jari Cavernelis puh. 050 5724583, jari.cavernelis@oaj.fi. Tavoitettavissa puhelimitse: pe 28.10. klo 12-13, ti 1.11. klo 13-14 sekä ti 8.11. klo 14-16.

Hae tehtävään palkkatoiveineen ja lyhyellä ansioluettelolla hakulomakkeen kautta viimeistään 14.11.2022. Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

Haku alkaa 21. lokakuuta 2022 ja päättyy 14. marraskuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • työkokemus monipuolisista arkistotehtävistä
 • aiheen lainsäädännön hallinta
 • sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito
 • organisaatiokyky ja järjestelmällisyys
 • valmius ja halukkuus kehittämistehtäviin
 • itsenäinen työskentelyote
 • tiimityötaidot


Tarjoamme

 • mukavan ja vireän työyhteisön
 • lounasedun
 • kuntosalin
 • liikunta- ja virkistysedun
 • työsuhdepyörän

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

Opetusalan ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Valvomme myös alan esihenkilöiden sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien etuja. Jäsenemme työskentelevät opetus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeista korkeakouluihin. Työyhteisömme arvostaa tasa-arvoa, monikulttuurisuutta ja yhdenvertaisuutta. OAJ:ssä on jäseniä noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa