• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee assistenttia

27.06.2022 - 09.00 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee assistenttia kiinteistöpalveluihinsa vuorotteluvapaan sijaiseksi 5.9. 2022 lähtien. Hakuaika päättyy 22.7.2022.

OAJ hakee assistenttia. Strategiamme mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

  • palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille OAJ:hin töihin kiinteistöpalveluihin. Meillä on avoinna tehtävä

ASSISTENTTI (vuorotteluvapaasijaisuus) ajalle 5.9.2022 – 3.3.2023

TEHTÄVÄNÄSI on toimia kiinteistöpalvelujen assistenttina. Työtehtäviäsi ovat muun muassa postien jako, uusien jäsenten kirjeiden kokoaminen ja postitus, OAJ:n pakettien ja julkaisuiden postitus ja esitevarastojen ylläpito. Vastuullasi on myös muita vastaavia toimistopalveluita sekä monipuolisia assistenttitehtäviä, joista sovitaan erikseen. Vastaat tavarahankinnoista ja kokoustilojen järjestelyistä. Tehtäviisi voi sisältyä myös iltavahtimestarin tehtäviä sekä autolla suoritettavia kuljetuksia.

Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Olet oma-aloitteinen, tunnollinen ja pidät työskentelemisestä ihmisten parissa etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Tarkistathan, että täytät sijaisuuden kriteerit TE-toimistosta.

LISÄTIETOJA voit kysyä ajalla 4.–15.7.2022 klo 10.00–15.00 kiinteistöpäällikkö Asko Lampsijärvi asko.lampsijarvi@oaj.fi tai 020 748 9696.

TARJOAMME sinulle mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille myönnettiin tammikuussa 2022 Great Place to Work -sertifikaatti, joka on hieno tunnustus systemaattisesta kehitysmatkastamme, jota olemme kulkeneet yhteistyössä koko henkilöstön kanssa. 

OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUS palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 22.7.2022 osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi ja otsikkokenttään ”Assistentti”. 

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Vastaamme myös opetus- ja kasvatusalan esihenkilöiden sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn suurin jäsenjärjestö.

Jaa