• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee digiviestinnän erityisasiantuntijaa

09.03.2022 - 16.02 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee erityisasiantuntijaa viestintään. Tehtävä on sijaisuus 1.6.–31.12.2022. On mahdollista, että tehtävä jatkuu sen jälkeen. Haku päättyy 25.3.

OAJ on yksi Suomen parhaista työyhteisöistä ja työntekijät ovat sen kivijalka. Haluamme OAJ:ssä tehdä kiinnostavaa ja vaikuttavaa viestintää sekä olla vuorovaikutuksessa jäsentemme ja muiden meille tärkeiden ihmisten kanssa.

Haemme ammattijärjestötoiminnasta ja digiviestinnästä kiinnostunutta viestinnän osaajaa tekemään, koordinoimaan ja kehittämään järjestön digitaalista viestintää ja sisältöjä. Oletko se sinä?

ERITYISASIANTUNTIJA, viestintä

Tehtävä on sijaisuus 1.6.–31.12.2022. On mahdollista, että tehtävä jatkuu sen jälkeenkin.

Tehtävä on tämän sisältöisenä uusi. Vastuualueenasi on OAJ:n digitaalisten sisältöjen ja alustojen kehittäminen. Suhtaudut intohimoisesti digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin tekemiseen sekä sisältöjen muotoiluun lukijaa kiinnostavalla tavalla. Myös mittaaminen, arviointi ja jatkuva analysointi on työsi ydintä. Et tyydy pelkkään mutuiluun, vaan haluat tietää, miten sisällöt tavoittavat kohderyhmänsä ja pystyt sen pohjalta kehittämään viestintää. Haluat auttaa myös muita oppimaan, miten tehdään yhä tavoittavampaa ja kiinnostavampaa viestintää.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta digitaalisten sisältöjen ja alustojen kehittämisestä sekä erilaisista julkaisujärjestelmistä. Olennaisinta on kuitenkin se, että haluat oikeasti tehdä maailman parasta ammattijärjestön digiviestintää ja autat samalla meitä muita kehittymään.

ODOTAMME sinulta:

⊲ Kokemusta ja näkemystä digitaalisten kanavien tai alustojen kehittämisestä sekä halua pysyä mukana digimaailman uusissakin trendeissä.
⊲ Kokemusta ja osaamista viestinnän mittaamisesta ja analysoinnista sekä halua oppia niitä.
⊲ Kunnianhimoista, itsenäistä ja tavoitteellista otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Osaat toimia itseohjautuvasti mutta myös koordinoida ja priorisoida tehtäviä yhdessä kollegojesi kanssa.
⊲ Erinomaista suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen on plussaa.
⊲ Intoa opettaa ja sparrata OAJ-kollegoitasi ja järjestön aktiiveja vaikuttamaan ja tekemään työtämme näkyväksi.
⊲ Kiinnostusta OAJ:n toimialaa sekä yhteiskunnallista vaikuttamista kohtaan. Arvostamme järjestökokemusta sekä kokemusta työmarkkinaviestinnästä ja OAJ:n toimialasta.

Ei hätää, et ole työssäsi yksin. Apunasi ovat kollegasi OAJ:n viestinnästä ja koko työyhteisöstä sekä tietysti innokkaat OAJ-aktiivit ympäri Suomea. Olemme kivoja tyyppejä, toivottavasti sinäkin.

TARJOAMME erityisasiantuntijallemme mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja energisessä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille myönnettiin helmikuussa 2022 toistamiseen Great Place to Work -sertifikaatti. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä, mutta teemme paljon myös etätyötä. 

LISÄTIETOA tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Milla Eronen puh. 040 591 6670, milla.eronen@oaj.fi. Mahdolliset tiedustelut ma 14.3. klo 14–16 ja ke 23.3. klo 14-16.

HAKEMUS palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 25.3.2022 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajalle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Kirjoita otsikkokenttään ”Erityisasiantuntija, digiviestintä”. Haastatteluja sovitaan jo hakuaikana.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Vastaamme myös alan esihenkilöiden sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Työyhteisömme arvostaa tasa-arvoa, monikulttuurisuutta ja yhdenvertaisuutta. Jäsenemme työskentelevät opetus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa