• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee erityisasiantuntijaa viestintään

09.03.2022 - 16.00 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee erityisasiantuntijaa viestintään toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.6. 2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 25.3.2022 klo 16.00.

OAJ on yksi Suomen parhaista työyhteisöistä ja työntekijät ovat sen kivijalka. Haluamme OAJ:ssä tehdä kiinnostavaa ja vaikuttavaa viestintää ja olla vuorovaikutuksessa jäsentemme ja muiden meille tärkeiden ihmisten kanssa.

Tule meille OAJ:hin töihin erityisasiantuntijaksi viestintäpalveluihin kehittämään järjestön työmarkkinaviestintää.

ERITYISASIANTUNTIJA, viestintä

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva 1.6.2022 alkaen.

Haemme ammattijärjestötoiminnasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunutta viestinnän erityisasiantuntijaa tekemään, koordinoimaan ja kehittämään viestintää. Vastuullasi on erityisesti työelämää, työmarkkinoita ja sopimusedunvalvontaa koskeva viestintä.

Tehtäväsi on koordinoida aiheen ajankohtaisviestintää, tehdä ja ideoida vastuualueesi viestinnällisiä sisältöjä sekä sparrata asiantuntijoita viestimään omasta työstään ja saavutuksistaan.

Sinulla on vahva viestinnällinen näkemys sekä kyky edistää OAJ:n tavoitteita strategisen viestinnän avulla. Etsit ja löydät myös uusia keinoja tuoda työtämme kiinnostavasti esille kanavissamme.

Apunasi ovat kollegasi OAJ:n viestinnästä ja koko työyhteisöstä sekä tietysti innokkaat OAJ-aktiivit ympäri Suomea. Olemme kivoja tyyppejä, toivottavasti sinäkin.

ODOTAMME sinulta:

⊲ Taitoa hyödyntää viestintää strategisena työkaluna sekä perustella viestinnällisiä näkemyksiäsi.
⊲ Kykyä viestiä tavoitteellisesti eri kanavia hyödyntäen.
⊲ Kunnianhimoista, itsenäistä ja tavoitteellista otetta omaan työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
⊲ Erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen on plussaa.
⊲ Intoa opettaa ja sparrata myös OAJ-kollegoitasi ja järjestön aktiiveja vaikuttamaan ja tekemään työtämme näkyväksi.
⊲ Kiinnostusta OAJ:n toimialaa sekä yhteiskunnallista vaikuttamista kohtaan. Arvostamme järjestökokemusta sekä kokemusta työmarkkinaviestinnästä ja OAJ:n toimialasta.

TARJOAMME erityisasiantuntijallemme mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja energisessä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille myönnettiin helmikuussa 2022 toistamiseen Great Place to Work -sertifikaatti. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä, mutta teemme paljon myös etätyötä.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Milla Eronen, puh. 040 591 6670. Tiedustelut puhelimitse ti 15.3. klo 14–16 ja ma 21.3. klo 15–16.

HAKEMUS palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 25.3.2022 klo 16.00 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajalle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Kirjoita otsikkokenttään ”Erityisasiantuntija, viestintä”. Haastatteluja sovitaan jo hakuaikana.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Vastaamme myös alan esihenkilöiden sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Työyhteisömme arvostaa tasa-arvoa, monikulttuurisuutta ja yhdenvertaisuutta. Jäsenemme työskentelevät opetus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa