• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee erityisasiantuntijaa viestintään

30.09.2022 - 16.40 Uutinen
Kuvituskuva

Tule meille OAJ:hin erityisasiantuntijaksi viestintäpalveluihin kehittämään järjestön sosiaalisen median viestintää 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 23.10.2022.

Me OAJ:ssä haluamme tehdä kiinnostavaa ja vaikuttavaa viestintää ja olla vuorovaikutuksessa jäsentemme ja muiden meille tärkeiden ihmisten kanssa myös sosiaalisessa mediassa.

Haemme ammattijärjestötoiminnasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunutta viestinnän erityisasiantuntijaa tekemään, koordinoimaan ja kehittämään somekanaviemme sisältöjä ja vuorovaikutusta. Oletko se sinä?

Vastuullasi on löytää keinoja edistää strategisten tavoitteidemme toteutumista ja tuoda työtämme kiinnostavasti esille sosiaalisessa mediassa. Löydät somessa toimivat tavat paketoida viestimme, rakentaa yhteisöllisyyttä ja vahvistaa vuorovaikutusta etenkin jäsentemme kanssa.

Sinulta syntyy someen paitsi ideoita myös ihan valmista tekstiä, kuvaa ja videota. Kuvien ja videon käsittelystä hallitset ainakin perusteet. Innostut myös toisten sparraamisesta ja haluat auttaa koko organisaatiota viestimään some-fiksusti. Somen mittareiden pohtiminen ja seuraaminen on sinulle tuttua. Sytyt, kun tulosta tulee.

Odotamme sinulta:

  • Laajaa sosiaalisen median tuntemusta, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä halua kasvaa ja kehittyä sosiaalisen median ammattilaisena.
  • Näkyä siitä, mitä ammattijärjestön pitää olla sosiaalisessa mediassa 2020-luvulla, sekä osaamista viedä OAJ:n someviestintää uudelle tasolle.
  • Hyvää ymmärrystä sosiaalisen median työkaluista ja analytiikasta.
  • Kunnianhimoista, itsenäistä ja tavoitteellista otetta omaan työhön. Osaat toimia itseohjautuvasti mutta myös koordinoida ja priorisoida eri kanavien sisällöntuotantoa yhdessä kollegojesi kanssa.
  • Erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ruotsin ja englannin kielitaitoa.
  • Kiinnostusta OAJ:n toimialaa sekä yhteiskunnallista vaikuttamista kohtaan.
  • Intoa opettaa ja sparrata myös OAJ-kollegoitasi ja järjestön aktiiveja mukaan vaikuttamaan ja tekemään työtämme näkyväksi sosiaalisessa mediassa.
  • Kaikki sisältöjen tuottamiseen ja tekemiseen liittyvä erityisosaaminen ja kokemus katsotaan eduksesi (esim. valokuvaus, videoiden kuvaus ja editointi, podcastit).

Apunasi ovat kollegasi OAJ:n viestinnästä ja koko työyhteisöstä sekä tietysti innokkaat OAJ-aktiivit ympäri Suomea. Olemme kivoja tyyppejä, toivottavasti sinäkin.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Milla Eronen, puh. 040 591 6670 milla.eronen@oaj.fi, tiedustelut 6.10. 12-13, 10.10. klo 13-14, 11.10. klo 15-16.

TARJOAMME erityisasiantuntijallemme mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä täytetään toistaiseksi. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUKSET palkkatoivomuksen ja ansioluettelon kera osoitetaan OAJ:n puheenjohtajalle ja lähetetään TalentAdoren kautta viimeistään 23.10.2022. Otsikkoon merkintä “Erityisasiantuntija, viestintä”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

 

Jaa