• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee harjoittelijaa ICT-tukihenkilön tehtävään

29.11.2022 - 10.02 Uutinen
Kuvituskuva

Haemme harjoittelijaa ICT-tukihenkilön määräaikaiseen tehtävään. Hakuaika päättyy 14.12.

OAJ on yksi Suomen parhaista työyhteisöistä ja työntekijät ovat sen kivijalka. Uuden strategiamme mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

  • palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille OAJ:hin töihin ICT-palveluihin. Meillä on avoinna määräaikainen tehtävä.

HARJOITTELIJA ICT-TUKIHENKILÖN TEHTÄVIIN

Harjoittelijan tehtävänä on toimia ICT-tukihenkilönä. Työtehtävänä on uusien kannettavien perusasennus käyttäen keskitetyn hallinnan työkalua, sekä käyttöönoton sopiminen ja laitteen toimitus loppukäyttäjää avustaen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu mm. Windows 10 -työasemaympäristön ongelmanratkonta, Office365 ympäristön perusteet, käyttöapu, sekä mobiili- / tablettilaitteiden (iOS) tukeminen. Toimialueympäristön (Active Directory, Group Policy), Windows-palvelimien ja muun ICT-Infran tuntemus on eduksi. Laajan teknisen osaamisen sijaan katsomme kuitenkin eduksi oma-aloitteisuuden. Olet lisäksi tunnollinen ja pidät työskentelemisestä ihmisten parissa etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin.

Harjoittelun toivomme alkavan tammikuun alussa 2023. Harjoittelun kesto on 100 työpäivää tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut heti sopivan kandidaatin löytyessä. Maksamme harjoittelun ajalta harjoittelijapalkkaa.

Lisätietoa tehtävien sisällöstä tarkemmin antaa ICT-päällikkö Tero Kainulainen, tero.kainulainen@oaj.fi, 020 7489 654.

Hae tehtävään hakulomakkeella, josta ilmenee opiskelu- ja työhistoria, viimeistään keskiviikkona 14.12.2022.

Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste oaj.fi/tietosuojaseloste.

 
Haku alkaa 28. marraskuuta 2022 ja päättyy 14. joulukuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
 

Tarjoamme

  • mukavan ja vireän työyhteisön
  • lounasedun
  • kuntosalin
  • liikunta- ja virkistysedun

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Sähköposti: rekrytointi@oaj.fi
Sijainti: Käyntiosoite: Kellosilta 7, Pasila

Lue ilmoitus TalentAdoresta ja hae ilmoituksen linkistä.
Jaa