• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee järjestötoiminnan assistenttia

08.11.2022 - 15.46 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee järjestöpalveluihin järjestötoiminnan assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 23.11.

Tule meille töihin järjestöpalveluihin JÄRJESTÖTOIMINNAN ASSISTENTIKSI
1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan (toistaiseksi voimassa oleva).

JÄRJESTÖTOIMINNAN ASSISTENTIN tehtävinä ovat Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiö – OKKA-säätiö sr:n assistenttitehtävät. Vastaat säätiön koulutus- ja kokousjärjestelyistä, hoidat apurahahakuprosessia sekä koordinoit messuosallistumisia. Hallitset määrämuotoisten kokousasiakirjojen laadinnan ja tunnet taloushallinnon perusteet. Olet myös vahvasti mukana säätiön viestinnän ylläpitämisessä ja kehittämisessä: vastaat eri verkko-sivujen päivittämisestä ja kykenet sujuvaan, virheettömään ja monikanavaiseen ajankohtaisviestintään. Lisäksi toimit Ammattikasvatuksen aikakauskirjan toimitussihteerinä. Työskentelet osana OAJ:n valtakunnallisten yhdistysten palvelutiimiä, ja OKKA-säätiön tehtävien lisäksi sinulla on valmius tarvittaessa hoitaa myös muita assistentin tehtäviä.

TYÖSSÄSI MENESTYT, kun sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hallitset toimisto-ohjelmien ja nykyaikaisten viestintävälineiden käytön hyvin. Kokemus järjestö- tai yhdistystoiminnasta on eduksesi. Tehtäväsi vaatii organisointikykyä, oma-aloitteellisuutta, huolellisuutta ja erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä lisäksi eduksi on hyvä ruotsin ja englannin kielen taito. Olet luonteeltasi positiivinen, luotettava ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmän jäsenenä.

LISÄTIETOJA: Järjestöpäällikkö Jenni Arnkil, jenni.arnkil@oaj.fi tai soittoaikoina pe 11.11. klo 12-13 ja ke 16.11. klo 8-9, puh. 040 754 2088.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, vireän työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä täytetään toistaiseksi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksin ja lyhyt ansioluettelo hakulomakkeen kautta viimeistään  keskiviikkona 23.11.2022. Paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

Haku alkaa 8. marraskuuta 2022 ja päättyy 23. marraskuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Tarjoamme

  • mukavan ja vireän työyhteisön
  • lounasedun
  • kuntosalin
  • liikunta- ja virkistysedun


Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

Opetusalan ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Sähköposti: rekrytointi@oaj.fi

Sijainti: Käyntiosoite: Kellosilta 7, Pasila

Lue ilmoitus TalentAdoresta ja hae ilmoituksen linkistä.

Jaa