• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee kahta jäsenpalveluneuvojaa

03.03.2022 - 12.07 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ rakentaa Suomen parasta työyhteisöä ja erinomaiset työntekijät ovat sen kivijalka. Haemme toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin kahta jäsenpalveluneuvojaa 1.4.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 21.3. klo 16.

JÄSENPALVELUNEUVOJANA hoidat mm. seuraavia tehtäviä:
⊲ Jäsenyysneuvonta
⊲ Jäsenrekisterin ylläpito
⊲ Jäsenhakemusten käsittely
⊲ Jäsenmaksuliikenne ja jäsenmaksujen perintä
⊲ Jäsenyhdistysten palvelut ja neuvonta

TUKENASI ja perehdyttäjänäsi toimii kokenut jäsenpalvelutiimi.

SINULLA on halu ja kyky toimia palvelutehtävässä. Omaat hyvät ja monipuoliset IT-taidot. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi. Edellytämme, että pärjäät jäsenpalvelussa myös ruotsin ja englannin kielellä. Koulutukseltasi olet esimerkiksi tradenomi. Aiempi kokemus ammattiliitoista katsotaan eduksi.

ARVOSTAMME hyviä tiimi- ja työyhteisötaitoja sekä vahvaa työmotivaatiota ja reipasta asennetta.

TARJOAMME sinulle mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhde-edut. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä. Työtä voi tehdä joustavasti etänä tai toimistolla.

HAKEMUS palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 21.3.2022 klo 16 osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi, otsikkokenttään ”Jäsenpalveluneuvoja”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

Lisätietoja antaa jäsenpalvelupäällikkö Katja Tujula, katja.tujula@oaj.fi.

Jaa