• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee korkeakouluharjoittelijaa johdon assistentin tehtävään

03.11.2022 - 15.05 Uutinen
Kuvituskuva

Tule meille OAJ:hin korkeakouluharjoittelijaksi johdon assistentin tehtävään ajalle 1.1.2023-31.3.2023. Hakuaika päättyy 21.11.

Haemme KORKEAKOULUHARJOITTELIJAA johdon assistentin tehtävään (määräaikainen)
ajalle 1.1.–31.3.2023

Työskentelisit kolmen kuukauden ajan johdon assistenttimme työparina. Tehtäviisi kuuluisi huolehtia koulutuspolitiikan johtajan sekä kahden koulutuspolitiikan päällikön arkirutiinien sujumisesta, kalentereiden toimivista aikatauluista, tapaamisten ja matkojen järjestelyistä sekä kokous- ja esitysmateriaaleista. Tehtäviisi kuuluisi myös erilaisten työryhmien ja toimikuntien kokousmateriaalien valmistelu ja hoitaisit niihin osallistuvien henkilöiden matkalaskuja. Lisäksi avustaisit erilaisissa projekteissa, tilaisuuksien järjestämisessä sekä sähköisten kirjeiden viimeistelyssä ja lähettämisessä.

Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, palveluhenkistä asennetta, järjestelmällistä työotetta ja organisointikykyä. Toivomme, että omaksut uusia asioita ja toimintamalleja nopeasti sekä säilytät innostuneen työotteesi myös haasteellisissa tilanteissa. Sinulla on sujuva suomen kielen taito, MS Office – ohjelmien ja Teamsin hallinta sekä omaksut vaivattomasti uudet tietojärjestelmät.

Työskentelet Pasilassa Akavatalossa monitoimitiloissamme. Työ on kokopäiväistä lähityötä.

Harjoittelu alkaa 1.1.2023 ja kestää kolme kuukautta. 

Hae harjoitteluun lähettämällä hakemus hakulomakkeen kautta viimeistään maanantaina 21.11.2022 

Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste oaj.fi/tietosuojaseloste.

Haku alkaa 3. marraskuuta 2022 ja päättyy 21. marraskuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, 3 kk
 
Tarjoamme
  • mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita
  • mukavan ja vireän työyhteisön
  • kuntosalin
  •  

Opetusalan ammattijärjestö OAJ

Opetusalan ammattijärjestö on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Sähköposti: rekrytointi@oaj.fi
Sijainti: Käyntiosoite: Kellosilta 7, Pasila

Lue ilmoitus TalentAdoresta ja hae ilmoituksen linkistä.
Jaa