• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee koulutuspolitiikan johtajaa

17.06.2022 - 13.14 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee palvelukseensa koulutuspolitiikan johtajaa. Hakuaika päättyy 27.7.

OAJ etsii 

KOULUTUSPOLITIIKAN JOHTAJAA

Johdat kokonaisuudessa koulutuspoliittista toimintaa sekä vastaat OAJ:n linjausten valmistelusta ja koordinoinnista. Teet aktiivisesti yhteiskunnallista vaikuttamistyötä monien sidosryhmien kanssa ja olet mukana lainsäädäntöprosessien suunnittelutyössä. Hoidat opetustoimen rahoitukseen ja valtionosuusjärjestelmään liittyviä valmisteluja sekä kansainvälisiin asioihin liittyvää vaikuttamista. Toimit oman ammattitaitoisen palvelualueesi johtajana ja esihenkilönä ja kuulut OAJ:n johtoryhmään. Vastuualueesi tulee sisältämään koko OAJ:n kattavan koulutuspolitiikan edunvalvonnan.  

Odotamme henkilöltä vahvaa ja laajaa substanssiosaamista koulutuspolitiikan monipuolisista tehtävistä ja vahvaa johtamiskokemusta. Lisäksi sinulla tulee olla työkokemusta vaikuttamis- ja lainsäädäntöprosessien parista. Onnistuminen tehtävässä edellyttää erinomaisia viestinnällisiä taitoja niin kirjallisesti kuin suullisesti. Sinulla on laajat verkostot yhteiskunnallisiin vaikuttajiin ja lainsäädännön toimijoihin. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä johtaa isoja asiakokonaisuuksia ja ihmisiä.

Tarjoamme monipuolisen, vastuullisen ja haastavan tehtävän hyvässä työilmapiirissä sekä erinomaiset työsuhteen ehdot.

Lisätietoja tehtävästä antavat OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto, 050 568 9188, varmimmin tavoitettavissa 21.6 klo 12–12.30, 22.6. klo 11.30–12 ja 13.7. klo 15–16 sekä Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, p. 040 560 9585, varmimmin 20.6. ja 1.7. klo 9–11 ja 7.7. klo 12–14. Mikäli haluat jättää Jarmo Virtaselle soittopyynnön, laitathan sen joko tekstiviestillä tai sähköpostitse jarmo.virtanen@arespartners.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin avoimet työpaikat kautta 27.7.2022 mennessä.

Opetusalan ammattijärjestö OAJ valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja. Jäsenemme työskentelevät päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Maailman mittakaavassa olemme harvinaisuus – monissa maissa opettajilla on useampia työmarkkinajärjestöjä. Toimimme ja vaikutamme kaikkialla, missä päätetään jäsentemme hyvinvoinnista: työssä, koulutuksessa ja yhteiskunnassa. OAJ:n toimisto sijaitsee Pasilassa Helsingissä. Henkilöstöä on reilut sata ja tehtävien kirjo laaja. OAJ:ssä pidetään työntekijöistä huolta. Järjestölle on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti vuosina 2021 ja 2022.

Jaa