• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Käyttökatko Omissa tiedoissa ja Edustettavat jäsenet -palveluissa ja muissa kirjautumista vaativissa palveluissa torstaista 7.12. klo 14 lähtien. Katko kestää seuraavaan aamuun noin klo 7:ään.

OAJ hakee koulutuspolitiikan päällikköä

30.09.2022 - 09.11 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ:ssä on avoinna koulutuspolitiikan päällikön tehtävä. Työt alkavat 15.11.2022 lähtien tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 17.10.2022.

OAJ:n strategian mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

  • palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille OAJ:hin töihin koulutuspoliittiseen edunvalvontaan.

Meillä on avoinna tehtävä

KOULUTUSPOLITIIKAN PÄÄLLIKKÖ
alkaen 15.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

TEHTÄVÄNÄSI on OAJ:n koulutuspoliittisten linjausten valmistelu, koordinointi ja vaikuttamistoiminta ammatillisen toisen asteen, vapaan sivistystyön, ammattikorkeakoulujen, yliopistojen ja jatkuvan oppimisen kysymyksissä sekä opetustoimen rahoitukseen ja valtionosuusjärjestelmään liittyvien kysymysten osalta. Lisäksi toimit lähiesihenkilönä ammatillisen ja korkea-asteen erityisasiantuntijoille, teet yhteistyötä jäsenistön kanssa ja koulutat heitä sekä osallistut kansainväliseen toimintaamme.

TEHTÄVÄN menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta esihenkilö- ja vaikuttamistyöstä, vahvaa tehtäväalueen tuntemista, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, joka kattaa myös sosiaalisen median ja tekstin tuottamisen erilaisiin julkaisuihin ja verkkoon. Lisäansioksi katsomme, jos hyvien suomen kielen taitojen lisäksi hallitset myös ruotsin ja englannin kielen.

TARJOAMME sinulle mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille myönnettiin tammikuussa 2022 Great Place to Work -sertifikaatti, joka on hieno tunnustus systemaattisesta kehitysmatkastamme, jota olemme kulkeneet yhteistyössä koko henkilöstön kanssa. 
OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUKSET palkkatoivomuksen ja ansioluettelon kera osoitetaan OAJ:n puheenjohtajalle ja lähetetään TalentAdoren kautta viimeistään 17.10.2022. Otsikkoon merkintä “Koulutuspolitiikan päällikkö”.

LISÄTIETOJA antaa koulutuspolitiikan johtaja Nina Lahtinen, nina.lahtinen@oaj.fi, +358 50 341 3964. Tiedustelut 7.10. klo 13.30–15.00 tai 12.10. klo 13.30–14.30. 

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

Jaa