• Opettaja-lehti logo
 • OAJ-areena logo

OAJ hakee opiskelijatoiminnan asiantuntijaa

16.02.2022 - 17.37 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee palvelukseensa opiskelijatoiminnan asiantuntijaa ajalle 1.8.2022 —31.7.2024.

OAJ:n strategian mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

 • palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
 • toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
 • yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille OAJ:hin töihin järjestöpalveluihin. Meillä on avoinna tehtävä

OPISKELIJATOIMINNAN ASIANTUNTIJA ajalle 1.8.2022 —31.7.2024.

OPISKELIJATOIMINNAN asiantuntijan tehtävänä on hoitaa SOOLin pääsihteerille kuuluvia tehtäviä, vastata opiskelijatoiminnasta ja muista järjestöllisistä tehtävistä OAJ:n järjestöpalveluissa ja toimia akavalaisessa opiskelijatoiminnassa. SOOLin pääsihteerin tehtäviin kuuluu muun muassa liiton toiminnan johtaminen yhdessä hallituksen kanssa, liiton työntekijöiden esihenkilönä toimiminen, liiton koulutusten suunnittelu ja kouluttaminen sekä liiton taloudesta vastaaminen ja jäsenten neuvominen.

OPISKELIJATOIMINNAN asiantuntijalta edellytämme:

 • kykyä organisoida ja kehittää opettajaksi opiskelevien valtakunnallista toimintaa
 • kiinnostusta opettajankoulutuksen kehittämiseen ja valmiutta opettajaksi opiskelevien edunvalvontaan
 • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • sujuvaa kirjallista ilmaisua ja kykyä hahmottaa laajoista kokonaisuuksista olennaiset
 • monipuolisia viestintä- ja tietoteknisiä taitoja sekä esiintymisvalmiutta
 • valmistunut tai valmistumassa oleva opettaja
 • valmiutta myös viikonloppu- ja iltatyöhön sekä matkustamiseen

LISÄKSI katsomme eduksi kokemuksen järjestötoiminnasta, talouden suunnittelusta ja taloushallinnosta sekä hyvän kielitaidon (ruotsi, englanti).

OSANA hakemusta toivomme palkkatoivomusta, ansioluetteloa sekä maksimissaan kahden minuutin mittaista esittelyvideota. Voit ladata esittelyvideon tänne.

HAKEMUKSET pyydetään toimittamaan osoitettuna OAJ:n puheenjohtajalle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi viimeistään 6.3.2022 klo 16.00 mennessä. Otsikkoon merkintä ”Opiskelijatoiminnan asiantuntija”. Haastattelut järjestetään to 17.3.2022 ja pe 18.3.2022 Akavatalolla Helsingissä. Lisätietoja:

OPISKELIJATOIMINNAN asiantuntija Kalle Liuski p. 020 748 9656 kalle.liuski@oaj.fi, puhelimitse to 17.2. klo 9–15 ja ti 1.3. klo 9–15.
Järjestöjohtaja Pasi Pesonen, p. 020 748 9655 pasi.pesonen@oaj.fi, puhelimitse: pe 18.2. klo 14–16 ja pe 4.3. klo 14–16.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Vastaamme myös opetus- ja kasvatusalan esihenkilöiden sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn suurin jäsenjärjestö.

Jaa