• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee viestintäassistenttia

12.10.2022 - 16.23 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee palvelukseensa viestintäassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 31.10.2022.

OAJ on yksi Suomen parhaista työyhteisöistä ja työntekijät ovat sen kivijalka. Haluamme OAJ:ssä tehdä kiinnostavaa ja vaikuttavaa viestintää sekä olla vuorovaikutuksessa jäsentemme ja muiden meille tärkeiden ihmisten kanssa.

Haemme VIESTINTÄASSISTENTTIA (toistaiseksi voimassa oleva)
1.12.2022 alkaen tai heti kun voit aloittaa.

Etsimme sinua, jolta sujuvat niin suomen kieli kuin keskeiset toimisto-ohjelmat ja jolle vähän vaativammatkin ohjelmat ovat joko tuttuja tai niiden opettelu innostaa. Erityisesti PowerPoint ja Word -työkaluissa olet taitava, mutta myös Canva, Episerver, Wordpress, InDesign, Sharepoint ja Photoshop sujuvat tai olet kiinnostunut opettelemaan.

Vastuullesi kuuluu sekä palvelualueen juoksevat asiat että viestintää. Palvelualueen assistenttina luot meille arjen selkärankaa, jossa dokumentit ovat ajan tasalla ja paikallaan ja arki rullaa laskujen tarkistamisesta lomiin ja erilaisiin raportointeihin. Olet hyvä pitämään asiakirjat järjestyksessä, ja muutenkin pidät mielelläsi useita lankoja käsissäsi.

Viestintäassistenttina osallistut koko palvelualueen työhön Opettaja-lehden asiakaspalvelusta nettisivujen päivittämiseen ja tiedotteiden lähettämiseen.

Olet tarkka sekä kielen että numeroiden kanssa. Sinulla on kokemusta tai ainakin halua oppia myös luovaa viestinnän tekemistä, joka vaatii sujuvaa kynää ja visuaalista silmää. Olet suorittanut tutkinnon, joka antaa tehtävään perusvalmiudet. Annamme kuitenkin tilaa myös oppia työn ohessa.

Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Haluat tehdä ihmisten kanssa työtä mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Positiivinen asenne ja halu oppia uutta on meille itsestäänselvää – onhan sinullekin?

Jos tunnistat itsesi, hae! Saat innostavan työn merkityksellisen asian puolesta, poikkeuksellisen mukavan työyhteisön sekä hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoa tehtävästä antaa viestintäjohtaja Hanna Ottman puh. 0400 442 673, hanna.ottman@oaj.fi. Mahdolliset tiedustelut ma 17.10. klo 10–11, ke 19.10. klo 14–16 tai ma 31.10. klo 10–11.

Hae tehtävään lähettämällä hakemus palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta viimeistään 31.10.2022. Haastatteluja sovitaan jo hakuaikana.

Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste oaj.fi/tietosuojaseloste.

Haku alkaa 12. lokakuuta 2022 ja päättyy 31. lokakuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeista yliopistoon. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Lue ilmoitus TalentAdoresta ja hae ilmoituksen linkistä.

Jaa