• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee yhteiskuntavaikuttamisen ja viestinnän erityisasiantuntijaa

17.06.2022 - 13.15 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee yhteiskuntavaikuttamisen ja viestinnän erityisasiantuntijaa. Hakuaika päättyy 27.7.

Yhteiskuntavaikuttamisen ja viestinnän
ERITYISASIANTUNTIJA

Työskentelet puheenjohtajan yhteiskuntavaikuttamiseen ja viestintään liittyvien asioiden koordinaattorina. Kokoat ja valmistelet erilaisia aineistoja ja dokumentteja puheenjohtajan työn tueksi. Avustat ja toteutat OAJ:n sosiaalisen median viestintää. Seuraat aktiivisesti OAJ:n kannalta tärkeitä yhteiskunnallisia prosesseja ja kannanottoja, erityisesti työmarkkinapolitiikkaa, koulutuspolitiikkaa sekä työelämää. Työskentelet tiiviisti puheenjohtajan apuna.

Odotamme sinulta kiinnostusta ja kokemusta yhteiskuntavaikuttamisesta ja viestinnästä. Ymmärrät ja osaat vaikuttamisprosessit, ja sinulla on osaamista työmarkkinajärjestelmästä ja koulutuspolitiikasta. Sinulla on ideoita ja näkökulmia OAJ:n vaikuttamistyöhön, ja tavoitteellinen vaikuttaminen myös sosiaalisessa mediassa on sinulle luontevaa. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja aito kiinnostus OAJ:n edunvalvontaan.

Työssä menestyminen edellyttää erinomaisia viestintätaitoja niin kirjallisesti kuin suullisesti, itseohjautuvuutta, aktiivisuutta ja hyvää koordinointikykyä. Olet nopea, tarkka ja täsmällinen. Seuraat aktiivisesti yhteiskunnallisia ja poliittisia asioita ja teet mielelläsi yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, jossa pääset oppimaan ja kehittymään, hyvän työilmapiirin sekä erinomaiset työsuhteen ehdot.

Lisätietoja tehtävästä antavat OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto, 050 568 9188, varmimmin tavoitettavissa 21.6 klo 12–12.30, 22.6. klo 11.30–12 ja 13.7. klo 15–16 sekä Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, p. 040 560 9585, varmimmin 20.6. ja 1.7. klo 9–11 ja 7.7. klo 12–14. Mikäli haluat jättää Jarmo Virtaselle soittopyynnön, laitathan sen joko tekstiviestillä tai sähköpostitse jarmo.virtanen@arespartners.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin avoimet työpaikat kautta 27.7.2022 mennessä.

Opetusalan ammattijärjestö OAJ valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja. Jäsenemme työskentelevät päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Maailman mittakaavassa olemme harvinaisuus – monissa maissa opettajilla on useampia työmarkkinajärjestöjä. Toimimme ja vaikutamme kaikkialla, missä päätetään jäsentemme hyvinvoinnista: työssä, koulutuksessa ja yhteiskunnassa. OAJ:n toimisto sijaitsee Pasilassa Helsingissä. Henkilöstöä on reilut sata ja tehtävien kirjo laaja. OAJ:ssä pidetään työntekijöistä huolta. Järjestölle on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti vuosina 2021 ja 2022.

Jaa