• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ:n valtuuston kevätkokous alkaa keskiviikkona

13.05.2024 - 14.54 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ:n ylin päättävä elin eli 153-jäseninen valtuusto on koolla Akavatalon Valopihalla keskiviikosta perjantaihin. Puheenjohtaja Katarina Murron avauspuhe sekä ministeri Sari Multalan valtiovallan tervehdys striimataan, ja molempien puheet ovat katsottavissa tallenteena myöhemmin.

OAJ:n valtuusto päättää kevätkokouksessaan järjestön seuraavan neljän vuoden strategiasta, jota on valmisteltu eri toimielimien kanssa aina viime syksystä lähtien.  Myös OAJ:n jäsenet ovat päässeet vaikuttamaan järjestön uuteen strategiaan

Valtuuston kevätkokouksen ensimmäinen päivä alkaa eri opettajaryhmien omilla kokouksilla. Järjestön puheenjohtaja Katarina Murto avaa valtuuston virallisen kokouksen kello 11.

Teksti jatkuu kuvan jälkeen

 

Valtiovallan tervehdyksen valtuustolle tuo tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala klo 12.

Teksti jatkuu kuvan jälkeen.

Molemmat puheet ovat katsottavissa sekä suorana että jälkikäteen tallenteina. 

Valtuusto valitsee kokouksessaan myös valtuuston puheenjohtajat sekä hallituksen seuraavalle kaksivuotiskaudelle ja päättää jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2025.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi valtuusto käsittelee ajankohtaisia edunvalvonta- ja järjestöasioita sekä päättää järjestön strategiasta vuosille 2025–2028. Kokouksen esityslistaan voi tutustua jäsenkirjautumisen jälkeen valtuustosta ja sen toiminnasta kertovalla sivulla.

Jaa