• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Jäsen, päivitä yhteystietosi!

28.02.2020 - 09.06 Uutinen
Kuvituskuva

Tarkista omat jäsenyhteystietosi ja varmista, että tavoitamme sinut mahdollisessa työtaistelutilanteessa sähköpostilla ja tekstiviestillä. Arvomme Marimekko-lahjakortteja niiden jäsenten kesken, jotka päivittävät yhteystietonsa maaliskuussa.

OAJ:n jäsenten työ- ja virkaehtosopimukset päättyvät maaliskuun lopussa. Ensisijaisena tavoitteena on aina saada uudet sopimukset neuvottelemalla. Tämän kevään sopimusneuvotteluista on kuitenkin odotettavissa haasteelliset, joten OAJ on hionut järjestövalmiutensa kuntoon.

– On mahdollista, ettei työsähköpostiin pääse esimerkiksi lakon aikana. Siksi on erittäin tärkeää, että yhteystiedoissa on myös jokin muu kuin työsähköpostiosoite, jotta tavoitamme jäsenemme mahdollisessa työtaistelutilanteessa, OAJ:n jäsenpalvelupäällikkö Katja Tujula painottaa.

Sähköpostin lisäksi työtaisteluviestinnässä käytetään myös tekstiviestejä, joten lisää yhteystietoihisi myös puhelinnumero.

Voita palkintoja

Maaliskuun aikana yhteystietonsa päivittäneiden kesken arvotaan 10 kpl Delicardin Marimekko-lahjakortteja (á 59 €). Lisäksi arvotaan OAJ:n tuotepalkintoja.

Päivitä yhteystietosi

 

2.3. Uutiseen päivitetty yhteydenottolomakkeen linkki oikeaan lomakkeeseen. 

 

Lue lisää OAJ:n jäsenten virka- ja työehtosopimuksista

  • Mietityttääkö joku sopimusasia? Lisätietoja sopimusten sisällöistä löydät Työelämäoppaasta. Voit myös olla yhteydessä oman työpaikkasi luottamusmieheen.
  • OAJ neuvottelee-sivuilta löydät tuoreimmat uutiset sopimusneuvotteluista sekä usein kysyttyjä kysymyksiä. 
  • OAJ:n jäsenillä on yhdeksän virka- ja työehtosopimusta. Löydät sopimukset Työelämäoppaasta.
  • Somessa käytössä on aihetunniste #oajneuvottelee

Harkitsetko jäsenyyttä? Lue lisää jäsenyyden eduista ja liity!