• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ:n puheenjohtaja vaihtuu ensi keväänä – Olli Luukkainen ei lähde enää ehdolle

19.11.2021 - 13.32 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen ilmoitti syysvaltuuston lopuksi, ettei lähde enää puheenjohtajaehdokkaaksi ensi keväänä.

Syysvaltuuston lopuksi OAJ:n puheenjohtajana vuodesta 2010 ollut Olli Luukkainen kertoi valtuustoväelle, ettei lähde mukaan ensi kevään puheenjohtajakisaan.

Valtuuston puheenjohtaja Anna Renfors kiittää Luukkaista OAJ:n puheenjohtajavuosista.

— Valtuuston puheenjohtajana haluan kiittää Ollia lämpimästi hänen järjestön ja jokaisen OAJ:läisen eteen tekemästään työstä. Hän on työllään nostanut OAJ:n profiilia valtavasti yhteiskunnallisena vaikuttajana.

Olli Luukkainen on pitkän linjan OAJ:läinen. Hän aloitti kehittämispäällikkönä elokuussa 2007. Ennen puheenjohtajaksi siirtymistä Luukkainen ehti työskennellä myös OAJ:n koulutuspoliittisena päällikkönä vuosina 2009–2010.

OAJ:n valtuustovaalit käydään ensi keväänä. Valtuusto luo OAJ:n suuret linjat, kuten strategian ja toimintasuunnitelman. Valtuutettujen tehtävänä on tuoda jäsenten viestit päätöksentekoon ja välittää tietoa päätöksistä jäsenille. Valtuusto valitsee myös uuden puheenjohtajan.

Valtuustovaalien ehdokasasettelu on käynnissä 1.11.2021-15.1.2022. Vaaleissa voi asettua ehdokkaaksi jokainen OAJ:n jäsen, joka on liittynyt jäseneksi viimeistään 31.12.2021.

 

19.11. Tekstistä korjattu koulutuspoliittinen johtaja koulutuspoliittiseksi päälliköksi.