• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee erityisasiantuntijaa työmarkkinaedunvalvontaan

04.11.2022 - 16.13 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee erityisasiantuntijaa työmarkkinaedunvalvontaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 21.11.

OAJ:n strategian mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

  • palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille OAJ:hin töihin erityisasiantuntijaksi edunvalvontapalveluihin 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme ERITYISASIANTUNTIJAA TYÖMARKKINAEDUNVALVONTAAN (toistaiseksi voimassa oleva)
2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi on ammatillisen koulutuksen sopimus- ja palkkapoliittinen edunvalvonta ja vaikuttaminen, luottamusmies- ja jäsenneuvonta ja koulutus, neuvottelujen valmistelutyö sekä jäsenviestintään osallistuminen. Tehtävänkuvaa tarkennetaan valittavan henkilön koulutuksen ja osaamisen perusteella. 

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyvää opetusalan sekä edunvalvonnan tehtävien tuntemista ja kokemusta ammatillisen koulutuksen sopimuksista. Arvostamme kokemusta opetus- ja opetusalan hallinto- tai järjestötehtävistä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä ruotsin ja englannin kielitaitoa. Viestintätaitojesi pitää ulottua myös sosiaaliseen mediaan ja tekstin tuottamiseen julkaisuihin tai verkkoon. 

Lisätietoa tehtävästä antaa neuvottelujohtaja Petri Lindroos, petri.lindroos@oaj.fi tai 040 821 3711.

Tarjoamme erityisasiantuntijallemme mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille on myönnetty vuosina 2021 ja 2022 Great Place to Work -sertifikaatti, joka on hieno tunnustus systemaattisesta kehitysmatkastamme, jota olemme kulkeneet yhteistyössä koko henkilöstön kanssa. Lisäksi olemme olleet kahtena edellisenä vuotena Suomen parhaiden työpaikkojen listalla. 

Tehtävä täytetään toistaiseksi. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä. 

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo hakulomakkeen kautta viimeistään ma 21.11.2022.

Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

Haku alkaa 4. marraskuuta 2022 ja päättyy 21. marraskuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva
 

Tarjoamme

  • mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita
  • mukavan ja vireän työyhteisön
  • lounasedun
  • kuntosalin
  • liikunta- ja virkistysedun


Opetusalan ammattijärjestö OAJ

Opetusalan ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Sähköposti: rekrytointi@oaj.fi

Sijainti: Käyntiosoite: Kellosilta 7, Pasila

Lue ilmoitus TalentAdoresta ja hae ilmoituksen linkistä.

Jaa