• logo
  • logo
Jäsenedut

OAJ:n jäsenille uusi jäsenetu Danske Bankista

15.01.2019 - 08.00 Uutinen
Kuvituskuva

Danske Bank ja Akava syventävät yhteistyötään sijoittamiseen ja säästämiseen. Uutena jäsenetuna Danske Bank tarjoaa myös OAJ:n jäsenille sijoituspalveluita.

Danske Bank laajentaa jäsenetupalettiaan. Suosittujen lainaetujen lisäksi OAJ:n jäsenet saavat hyötyvät jatkossa sijoituspalveluedusta.

– Danske Bank on ollut tyytyväinen OAJ:n ja muiden akavalaisten järjestöjen kanssa tehtyyn yhteistyöhön. Tämän vuoksi pankki haluaa laajentaa jäsenetukokonaisuutta, kertoo järjestöasiamies Kaj Raiskio OAJ:stä.

Uusi etukokonaisuus tuo kaikki pankin asiantuntijapalvelut OAJ:n jäsenten ulottuville.

–Jokainen tietysti maksaa kuitenkin vain siitä palvelusta, jota käyttää, Raiskio sanoo.

Läpinäkyvää ja joustavaa sijoituspalvelua

Danske Bank uudisti vuosi sitten sijoituspalvelunsa Suomessa tuomalla markkinoille kolme erilaista tapaa sijoittaa sekä palvelutasot. Asiakas valitsee itse parhaiten sopivan palvelun ja palvelutason. Neuvonnalla ja tuotteilla on selkeästi oma hintansa.

– On hienoa, että sijoitustoiminnan palkkiot on tehty läpinäkyviksi. Usein esimerkiksi rahastosijoittamisen kulut on piilotettu rahaston sisään, eikä ole ollut helppo ymmärtää, mistä kaikesta sijoittaessaan maksaa, sanoo Raiskio.

Akavalaisten liittojen jäsenet saavat etuja uusista Danske Kaupankäynti-, Danske Varainhoito- ja Danske Sijoitusneuvontapalveluissa riippumatta siitä, minkä pankin asiakkaita ovat.

– Koko pankkiasiointiaan ei siis tarvitse siirtää Danske Bankiin. Voi siirtää pelkästään sijoitustoiminnan ja saada käyttöönsä esimerkiksi nettipankin, Raiskio sanoo

Alkuun pääsee pienelläkin summalla.

– Tässähän on taustalla korkoa korolle -ajatus. Pienikin kuukausittain sivuun laitettu summa lämmittää mukavasti vuosien päästä. Ainakin näin uskon itse, kun säästän keittiöremonttia varten. Muuten sijoittaisin nämäkin pienet kuukausittain sivuun laitettavat summat ruokaan ja herkutteluun, Raiskio pohtii.

Jäsen, tutustu etuihin!

Pankkipalvelut
Kaikki jäsenedut

Jaa