• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Educa"

Moikkaa meitä Educassa perjantaina! – OAJ:n asiantuntijat lavalla

OAJ:n asiantuntijat valottavat monia ajankohtaisia opetusalan asioita arvioinnista työaikamallin ja lukion kehittämiseen. Treffaa OAJ joko messuosastolla 6f51 tai käy kuuntelemassa asiantuntijoitamme Open Loungessa tai Taito-lavalla! Nappaa tästä itsellesi sopivimmat.

24.01.2019 Uutinen
Mitä taitoja meiltä tulevaisuudessa vaaditaan? Poimi Educan tulevaisuustärpit!

Tulevaisuudessa tarvitaan erityisesti sellaisia taitoja, joissa ihminen on parempi kuin kone, kuten sosiaalisia taitoja. Entä mitä muuta pitäisi tietää ja osata, ja miten uutta voi oppia? Tässä tulevaisuuden taitoihin keskittyvät poimintamme Educan ohjelmasta.

22.01.2019 Uutinen
KEA yhdistää ammatilliset esimiehet ja asiantuntijat – yhdistys kutsuu verkostoitumaan!

Katri Tuomainen aloitti KEA:n puheenjohtajana vuoden alussa. Hän kutsuu ammatillisen koulutuksen esimiehiä ja asiantuntijoita verkostoitumistilaisuuteen Educa-messuilla.

22.01.2019 Uutinen
Ota digiajan viestintä haltuun! – 8 vinkkiä Educan ohjelmasta

Digiaikana kaikki viestivät ja tietoa puskee joka tuutista. Onneksi Educassa on helppo päivittää digitietonsa ja oppia uutta. Poimi viestinnälliset messuvinkkimme tästä talteen!

16.01.2019 Uutinen
Laita stressi kuriin ja voi hyvin! – 5 hyvinvointitärppiä Educan ohjelmasta

Kiinnostaako oman hyvinvoinnin edistäminen sekä töissä että vapaalla? Poimi tästä talteen hyvinvointivinkkimme tammikuun lopun Educa-messuille!

15.01.2019 Uutinen
OAJ ja Suomen Messut: Aito avioliitto ei osallistu Educa-messuille

OAJ ja Suomen Messut pohtivat poikkeuksellisen paljon Aito avioliitto ry:n osallistumista Educa-messuille jo ennen vuodenvaihdetta. Educan järjestäjät päättivät tänään perjantaina 11.1., että yhdistyksen osallistuminen perutaan.

11.01.2019 Uutinen
Aito Avioliitto ry Educa-messuilla näytteilleasettajana – mistä on kyse?

Educa-messut järjestetään tammikuun lopussa Helsingin Messukeskuksessa. Näytteilleasettajissa on mukana Aito Avioliitto ry, jonka osallistuminen on herättänyt vahvaa kritiikkiä. Mistä oikein on kyse?

11.01.2019 Uutinen
Vuoden opetus -kilpailun finalistit selvillä – tutustu ja äänestä suosikkiasi!

Vuoden opetus -kilpailun yleisön suosikki -finalistit ovat selvillä. Valitse suosikkisi viiden ehdokkaan joukosta, ja äänestä oma suosikkisi voittoon! Yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Educassa.

14.12.2018 Uutinen
Lähde OAJ-risteilylle, voit voittaa Jopon!

Jo 1 500 OAJ:n jäsentä on ilmoittautunut OAJ-risteilylle. Ilmoittaudu sinäkin! Luvassa on hyvää ohjelmaa. Lisäksi voi voittaa Jopo-polkupyörän!

10.12.2018 Uutinen
Ressu ja Joku Paikallinen Bändi tanssittaa OAJ-risteilyllä

Educan jälkeen järjestettävälle OAJ-risteilylle on jälleen kerran luvassa upeaa ohjelmaa! Katso ohjelma ja fiilistele vähän jo etukäteen!

27.11.2018 Uutinen