• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

OAJ ja Tieteentekijöiden liitto käynnistävät tiiviin edunvalvonnallisen yhteistyön

Yliopistosektorin suurin ammattiliitto Tieteentekijöiden liitto ryhtyy edunvalvontayhteistyöhön Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n kanssa. Järjestöt ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Tieteentekijöiden liitto ja OAJ valmistelevat ja toteuttavat kaiken yliopistoja koskevan sopimusedunvalvonnan sekä korkeakoulu- ja tiedepoliittisen vaikuttamisen tiiviissä yhteistyössä.

16.09.2019 Tiedote
OAJ mukana Planin Girls Takeover -tempauksessa – opettajia innostetaan ilmastohaasteeseen

YK:n kansainvälisenä tyttöjen päivänä OAJ:n puheenjohtajan saappaisiin astuu 16-vuotias Peppi Tenkanen. Girls takeover -tempauksella kiinnitetään huomiota tyttöjen aseman parantamiseen sekä ilmastonmuutoksen ehkäisyyn. Molemmissa koulutuksella on OAJ:n mukaan keskeinen rooli.

11.09.2019 Uutinen
Espoo tarttui OAJ:n haasteeseen – ”työhyvinvointi tehdään yhdessä”

Espoon opetustoimenjohtaja Kaisu Toivonen otti vastaan OAJ:n työhyvinvointihaasteen. Espoossa on tehty jo paljon jaksamisen eteen, ja uutta on luvassa. Kouluissa pohditaan parhaillaan pieniä ja isoja tekoja, jotka parantaisivat oman työyhteisön työhyvinvointia.

20.08.2019 Uutinen
Tukea uuteen opettajuuteen – OAJ palkitsi opettajankouluttajien hankkeen

OAJ ja OKKA-säätiö palkitsivat opettajankouluttajien yhteisen hankkeen, jonka tavoitteena on vahvistaa opettajien asemaa muuttuvassa maailmassa.

20.08.2019 Uutinen
SuomiAreenassa opettajat isosti esillä – Kirsi Alm-Siira: ”En varmaan ollut opettajien suosikki”

Koulutus, kasvatus ja tutkimus ovat isosti esillä heinäkuussa Porissa, kun OAJ on yksi SuomiAreenan pääyhteistyökumppaneista. OAJ:n järjestämä ohjelma on nyt kokonaisuudessaan julki.

12.06.2019 Uutinen
SuomiAreenan pop up -koulun ruokalistalle äänestettiin uunimakkara ja perunasose

SuomiAreenassa vierailevat pääsevät kokemaan heinäkuussa nykykoulun. Osa tätä kokemusta on aito kouluruokailu, joka järjestetään 17.7. osana pop up -koulua. Äänestyksen perusteella koulun ruokalistalle valikoitui uunimakkara ja perunasose.

04.06.2019 Uutinen
Taloustutkimus selvitti: OAJ kakkossijalle ammattiliittojen mielikuvavertailussa

Opetusalan Ammattijärjestö sijoittui toiseksi Taloustutkimuksen tekemässä ammattiliittojen mielikuvavertailussa. OAJ:sta piirtyy kuva kansalaisten hyvin tuntemana edunvalvojana.

29.05.2019 Tiedote
Opsia 2019

Opetus- ja sivistystoimen asiantuntijat, Specialister för undervisnings- och bildningsväsendet Opsia ry on opetus- ja sivistystoimen sekä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen johtavien ja itsenäisessä asemassa olevien asiantuntijoiden valtakunnallinen etujärjestö. Esite on tarkoitettu tulostettavaksi.

23.05.2019 Julkaisu
OAJ lisää kansainvälistä solidaarisuustyötä – nämä 6 periaatetta ohjaavat toimintaa

OAJ ohjaa vastedes aiempaa enemmän rahaa solidaarisuustyöhön ja osallistuu nykyistä aktiivisemmin globaalia oikeudenmukaisuutta edistävään työhön. Yhteistyö muiden toimijoiden kanssa lisääntyy. Nämä linjaukset sisältyvät OAJ:n valtuuston hyväksymään uuteen kansainväliseen strategiaan.

21.05.2019 Uutinen
Jäikö jokin OAJ-liveistä näkemättä? Katso keskustelut jälkikäteen

OAJ järjesti kevään aikana sarjan livelähetyksiä, joissa vastattiin jäsenten kysymyksiin. Ei huolta, jos jokin OAJ-liveistä jäi näkemättä: kaikki keskustelut ovat katsovissa jälkikäteenkin.

14.05.2019 Uutinen