• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

Suomesta pohjoismaisen opettajajärjestön NLS:n puheenjohtaja – keskiössä tulevaisuuden haasteisiin vastaaminen

NLS valitsi yksimielisesti OAJ:n puheenjohtajan Olli Luukkaisen NLS.n puheenjohtajaksi vuodelle 2019. Vuoden teemana on tulevaisuuden haasteet ja ammattijärjestöjen rooli niihin vastaamisessa.

05.12.2018 Uutinen
Educan monipuolinen ohjelma julki – tee omat valintasi jo nyt

Kysy mitä vain eduskunnan puhemieheltä – Educassa! Tule kuuntelemaan, mitä puoluejohtajat lupaavat koulutukselle ensi vaalikaudella! Educa 2019 -tapahtuman teemat sisältävät hyvinvointia, digitalisaatiota, asiaa oppimisesta ja opettamisesta ja monesta muusta. Ohjelma on nyt julkaistu.

27.11.2018 Uutinen
Valtuusto nuiji OAJ:n päätavoitteet – Palkkaus, resurssit ja työhyvinvointi kuntoon

Suuntaviivat tuleville vuosille on taas linjattu. OAJ:n valtuusto hyväksyi kokouksensa päätteeksi järjestön toimintasuunnitelman. Valtuuston kokous Helsingin keskustassa päättyi torstaina 22. marraskuuta.

22.11.2018 Uutinen
Ministeri Saarikko: Opettajalla pitää olla aikaa opettaa

Opettajalla pitää olla aikaa keskittyä ydintehtäväänsä, totesi perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko OAJ:n valtuuston avajaisissa.

21.11.2018 Uutinen
Liikuntapalkinto Ollin kiulu Pirkanmaalle – ”hieno kunnianosoitus liikkuvalle opettajakunnalle”

Tänä vuonna liikunnallisesta aktiivisuudesta myönnettävän kiertopalkinnon nappasivat OAJ:n valtuuston avajaisissa Pirkanmaan opettajat.

21.11.2018 Uutinen
Ammattijärjestö – jäsenensä tiukka puolustaja

OAJ on ammattijärjestönä aina jäsentensä asialla. Normaaliin tapaan jäsenistö myös OAJ:ssä valitsee edustajansa päättämään toiminnan tavoitteista, toimintalinjoista ja tekijöistä.

21.11.2018 Blogi
Valtuutetut koolla – vuosityöajasta toivotaan asiallista keskustelua

OAJ:n valtuusto aloitti urakkansa järjestön toiminnan linjaamiseksi tuleville vuosille.

21.11.2018 Uutinen
OAJ mukaan yritysvastuun ykkösketjuun

OAJ on liittynyt mukaan yritysvastuun #ykkösketjuun-kampanjaan, joka tavoittelee Suomeen sitovaa lakia yritysten ihmisoikeusvastuusta.

15.11.2018 Uutinen
Jäsen, päivitä sähköpostiosoitteesi – voit voittaa kirkasvalolampun!

Onhan jäsentiedoissasi varmasti oikea sähköpostiosoite? Jos ei ole, tarkista jäsentiedot ja lisää myös sähköpostiosoite. 15.11.–15.12. Päivityksen tehneiden kesken arvotaan kolme kirkasvalolamppua.

15.11.2018 Uutinen
OAJ.fi uudistui – anna palautetta vastaamalla kyselyyn!

Uusi oaj.fi julkaistiin 15. marraskuuta. Vastaa kyselyyn ja kerro ensivaikutelmasi, niin tiedämme, miten kehitämme verkkosivuja tästä eteenpäin!

13.11.2018 Uutinen