• logo
  • logo
Eduskuntavaalit

OAJ kokoaa listan opettajataustaisista ehdokkaista – Listalla jo yli sata nimeä!

11.03.2019 - 14.54 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ kokoaa vaalisivulleen listan opettajataustaisista ehdokkaista. Listalta löytyy jo yli sata ehdokasta eri puolilta Suomea, ja vielä ehtii mukaan.

OAJ on julkaissut eduskuntavaalisivullaan osoitteessa koulutusratkaisee.fi listan opettajataustaisista ehdokkaista.

– Haluamme edistää sitä, että päätöksenteossa kuuluu opettajien ääni ja jäsentemme arjen tuntemus, OAJ:n koulutusjohtaja Heljä Misukka sanoo. 

Mukana ehdokkaita monesta puolueesta

Maaliskuun alussa listalle oli kertynyt jo reilut sata nimeä. Mukana on laaja valikoima opettajaustaisia ehdokkaita eri puolueista. 

– Järjestönä olemme puoluepoliittisesti sitoutumaton, ja meille on tärkeää, että jokaisessa puolueessa on koulutuksen, kasvatuksen, tieteen ja tutkimuksen puolustajia. Hienoa, että opettajien arjen tuntevia ehdokkaita on vaaleissa mukana laajasti eri puolueista. Koulutusta arvostavia on onneksi myös muissa kuin opettajataustaisissa ehdokkaissa, mutta meille luontevaa on nostaa esiin juuri opettajataustaisia ehdokkaita, Misukka sanoo. 

Ehdokkaat ehtivät vielä listalle mukaan

Vaalien alla OAJ viestii ehdokaslistasta eri kanavissaan niin sähköisesti kuin Opettaja-lehdessä. Listaa päivitetään noin kerran viikossa aina ennakkoäänestyksen alkuun asti, joten opettajataustaisilla ehdokkailla on sinne asti aikaa saada nimensä listalle ja saada siten näkyvyyttä vaalien alla. 

Tutustu oman vaalipiirisi ehdokkaisiin!

 

Teksti: Heikki Pölönen
Kuva: Leena Koskela

Jaa

Eduskuntavaalit 2019: Tutustu ratkaisuehdotuksiimme!

Huomispäivän Suomea tehdään joka ikinen päivä päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa ympäri maan. Tutustu 37 ratkaisuehdotukseemme ja tarkista oman vaalipiirisi opettajataustaiset ehdokkaat!

Koulutus ratkaisee

Juuri sinä voit vaikuttaa somessa – #opettajanääni esiin!

Haluamme, että myös opettajat pääsevät esiin, kun heidän työstään puhutaan. Opettaja, kerro työsi merkityksestä sosiaalisessa mediassa #opettajanääni-tunnisteella, ja haasta kollegasi mukaan!

Opettajan ääni esiin